Entries (RSS)

joi, 9 octombrie 2008

Festivalul “Zilele orasului Comarnic”, editia a IV-a

Primaria orasului Comarnic si Consiliul Local Comarnic organizeaza in perioada 10-12 octombrie, editia a IV-a a Festivalului “Zilele orasului Comarnic”.
Deschiderea oficiala din acest an va avea loc vineri, 10 octombrie, la ora 16, si va incepe cu o parada a portului popular, prezentata de catre prescolarii si scolarii din orasul Comarnic, care vor sustine si un program artistic si vor participa la concursul “Cel mai autentic costum popular”.
In cele trei zile de festival, locuitorii orasului Comarnic sunt asteptati sa participe la diverse evenimente, concerte in aer liber de muzica pop, rock, spectacole folclorice, piese de teatru pentru cei mici si concursuri in diverse locatii din oras. Vor fi prezente ansambluri de dansuri populare ale orasului Comarnic, dar si din orasele invecinate.
Publicul prezent la sarbatoarea orasului va fi provocat la un concurs interactiv cu tema “Comarnicul, de la prima atestare documentara pana in zilele noastre“, precum si la diverse concursuri sportive.
Ziua de sambata, 11 octombrie va fi dedicata familiilor din oras care au implinit peste 50 de ani de casatorie si care se vor intalni cu primarul orasului, Dorian Botoaca, la Casa de Cultura din localitate, unde va fi oficiata, simbolic, cununia acestora.
Seara de sambata va fi dedicata studentilor din oras care vor participa la diverse activitati si concursuri organizate la Casa de Cultura.
Tot in seara de sambata sunt asteptati sa sustina spectacole de exceptie Directia 5, Bordo, De La Vegas, DJ Project, Replika, Krishna si Rukmini.
Seara de duminica a festivalului va fi consacrata muzicii populare. Pe scena festivalului vor evolua artisti de marca ai muzicii populare romanesti, printre care: Fuego, Aurel Tamas, Cornelia si Lupu Rednic, Traian Ilea, Adriana Antoni, carmen serban, nicu paleru.

2 comentarii:

locuitor comarnic spunea...

cel mai tare festival se da la comarnic

SMY spunea...

asa e, la Comarnic e cel mai misto :)