Entries (RSS)

miercuri, 17 septembrie 2008

Programul de sambata al Festivalului Toamnei

Programul Festivalului Toamnei suna promitator,o sa vi-l spun pe scurt pentru ca mai jos e prezentat detaliat si printr-un singur clik pe poza il puteti vedea mai bine.
La ABC deschiderea oficiala cu alesii urbei si cuvantul domnului Primar.La ora 10:30 vino si dumneata, sa plecam ,cu surle si trambite spre Scena Mare.
In parcul cu Ceas ai lansari de carte si pictori cu panzele lor.Comanda un portret ad-hoc.
In parcul de la Soldat,copii intalnesc personaje de poveste care sar coarda si joaca popice.Ai teatru de papusi,Alba ca Zapada la 11:00 si la 17:00 si pantomima la 14:15.
Seara, vino dumneata din nou la Scena Mare,unde Claudiu Bleont iti prezinta pe Mioara Velicu,la 20:00 ,pe Radu Ille, la 21:00 ,Alex si dansatorii, la 22:00 , concert Vama , la 23:00.
Acesta este doar o mica marte din program,dupa cum v-am spus si mai sus ,mai jos il gasiti pe tot.De asemenea va voi spune cateva amanunte de cum se vor desfasura pregatirile.Vineri de dimineata la ora 7:00 Bulevardul Carol I se va inchide de la Muntenia pana la Policlinica pentru ca toti comerciantii sa se pregateasca si sa se instaleze scena care nu va mai fi in locul obisnuit ci va fi instalata pe Bulevard in dreptul magazinului Vodafone.Maine va voi prezenta si programul de duminica iar incepand de vineri poze si tot ce e necesar sa mai aflati....asa ca ramaneti aproape de blog.....

0 comentarii: